You build we supply

Scheepsbouwpakketten

De Boer Staal heeft alles onder één dak: een ruime hoeveelheid plaatstaal en (Holland) profielen in Grade A, AH36, DH36 en EH36, specialistische snijcapaciteiten én conserveringsmogelijkheden. Gezamenlijke projecten worden snel en efficiënt uitgevoerd.

Hierdoor kan De Boer Staal complete scheepsbouwpakketten aanbieden die bestaan uit gesneden, gemarkeerde en vervormde stukken staal, voorzien van een tweecomponent shopprimer zodat de klant volledig wordt ontzorgd.

Maximale flexibiliteit

Om deze scheepsbouwpakketten just-in-time aan de scheepswerven te leveren, is de logistieke organisatie van groot belang. Daarom heeft De Boer Staal speciale drie meter brede flat racks laten maken. Hierop worden de verschillende op maat gemaakte onderdelen precies op volgorde uitgelegd. Bovendien zijn de flat racks voorzien van zowel hijsogen op drie meter breed als poten en kunnen deze bij de scheepswerf zo van de vrachtwagen worden gehesen en in de hal worden geplaatst. Vervolgens kunnen de afzonderlijke gemarkeerde items deel voor deel van de flat racks worden gepakt en op volgorde in het in aanbouw zijnde schip worden gelast. Deze service van De Boer Staal geeft scheepswerven maximale flexibiliteit.

> download reference sheet PDF