You build we supply

Staal

De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en (Holland) profielen en heeft een ruime hoeveelheid plaatstaal, Holland profielen, halfronde profielen, plat staal en strippen in diverse afmetingen, kwaliteiten en dikten in haar assortiment.

Alle standaardafmetingen en kwaliteiten voor onder andere de scheepsbouw zijn op voorraad en dus direct leverbaar. Hierdoor is De Boer Staal flexibel en in staat op korte termijn complete projecten aan te bieden.

De Boer Staal conserveringslijn

De Boer Staal heeft haar eigen conserveringslijn en heeft daarmee de mogelijkheid zelf plaatstaal en profielen voor de scheepsbouw en offshore te stralen en te voorzien van een coating. De coatinglijn kan platen van ruim drie meter breed verwerken en voorzien van meerdere typen shop primers. De behandelde producten kunnen worden aangeboden onder de regelgeving IMO PSPC: International Organization Performance Standard for Protective Coatings.

Het onder één dak hebben van een ruime hoeveelheid plaatstaal in o.a. Grade A, AH36, DH36, S355 en G10 in combinatie met de specialistische snijcapaciteiten én de conserveringsmogelijkheden zorgt ervoor dat De Boer Staal steeds vaker complete bouwpakketten aanbiedt. De Boer Staal garandeert een hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden. Klanten kunnen rekenen op De Boer Staal.