You build we supply

Voor ROTO is zaken doen gebaseerd op vertrouwen

Vertrouwen bouwen wij onder meer op door de betrokkenheid van onze medewerkers, de uitstraling van onze bedrijven, het nakomen van onze afspraken, het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs en vooral door er te staan als er problemen opgelost moeten worden.

De kernactiveiten van ROTO zijn ondergebracht in vier Business Units:

  • Staal en staalbewerking
  • Roostertechnologie
  • Oppervlaktebehandeling
  • Strekmetaal

Elk ROTO bedrijf kan iets voor u betekenen waarbij wij constateren dat onze klanten in toenemende mate de combinatie van activiteiten van onze bedrijven weten te waarderen. Het kopen, snijden, knippen, bewerken of zetten van staal en het verzinken, poedercoaten en natlakken van ditzelfde staal liggen immers veelal in elkaars verlengde. Daarnaast weten onze klanten ROTO ook te vinden voor hoogwaardige roosterproducten en producten van strekmetaal.

Onze medewerkers staan klaar om alle processen van bedrijf tot bedrijf snel, efficiënt, kostprijs-attractief en kwalitatief op een hoog niveau voor u uit te voeren en te begeleiden, waarbij dankzij een uitstekende samenwerking binnen de groep snelle en betrouwbare levertijden gegarandeerd worden.

Door werkelijk zaken met ROTO te doen, leert u ons pas echt kennen. Dan kunnen wij bewijzen dat wij het in ons gestelde vertrouwen waard zijn. Laten wij daar door de kennis en inzet van onze medewerkers nou juist alle vertrouwen in hebben!

 

Ger de Kwaasteniet

algemeen directeur
Tom van Lindert
 
financieel directeur