You build we supply

Nieuws 

Tewaterlating Arklow Vanguard

augustus 2017 - Op 31 maart 2017 is bij Scheepswerf Royal Bodewes in Hoogezand de Arklow Vanguard succesvol te water gelaten. Toen de reus dwarsscheeps het water van het nauwe Winschoterdiep raakte, zorgde de enorme waterverplaatsing ervoor dat veel toeschouwers natte voeten kregen!

> Lees verder

Scheepsmetamorfose

juli 2017 - In december 2016 komt de Serkeborg aan bij scheepswerf Koninklijke Niestern Sander voor een grote metamorfose: de ‘icebreaking multipurpose support vessel’ wordt omgebouwd naar een ‘diving support vessel’. Deze conversie zal naar verwachting 22 weken in beslag nemen.

> Lees verder

Werk in uitvoering

april 2017 - De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf investeren flink in hun machinepark. Om ook in de toekomst aan de groeiende vraag naar hun diensten te kunnen voldoen, wordt de snijcapaciteit uitgebreid en de producthandling verbeterd.

> Lees verder

Ted het gele monster

april 2017 - Om de nieuwe aanvoer van plaatstaal zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft De Boer Staal een straddle carrier aangeschaft. Deze straddle carrier (straddle is schrijlings en carrier = drager) kan in één keer 35 ton platen oppakken en verplaatsen naar de gewenste locatie: op

> Lees verder

Voorraad plaatstaal op peil

maart 2017 - In de havens van Amsterdam en Velsen-Noord liggen enkele tonnen plaatstaal klaar voor transport naar Uitgeest. Door aanvulling van de voorraad plaatstaal kunnen De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf snel inspelen op de behoeften en wensen van hun klanten.

> Lees verder