You build we supply

Scheepsreparatie
Scheepsreparatie
Scheepsreparatie
Scheepsreparatie

Scheepsreparatie

juli 2018 - Vissersschip Z39 Zuiderzee met thuishaven Zeebrugge (België) heeft averij opgelopen: het achterschip is beschadigd en zal door Scheepswerf Padmos uit Stellendam worden vervangen.

Plaatstaal en Holland profielen

De Boer Staal heeft plaatstaal, halfrond en (Holland) profielen in scheepsbouwkwaliteit Grade A met 3.2 LR (Lloyd’s Register) certificaat geleverd. Al het staal is door De Boer Staal in de eigen staalconserveringslijn gestraald en gecoat met tweecomponent shopprimer Sigmaweld MC.

Las- en constructiebedrijf Mostacon kreeg opdracht een nieuw stalen achterschip te bouwen. Zodra het nieuwe achterschip bij Scheepswerf Padmos is aangeleverd, kan de Z39 Zuiderzee worden hersteld.

Boomkorvisserij

Het schip dat is uitgerust voor de boomkorvisserij vist vooral op platvis zoals schol, tong, schar, tarbot en griet. Aan beide zijden van de boot zit een giek waaraan een visnet hangt. Tijdens het vissen staan de beide gieken horizontaal, de netten hangen in het water en slepen over de bodem van de zee. De platvis die zich in het zand heeft ingegraven schrikt, komt omhoog en zwemt het net in.

Op zoek naar staal?

Bent u op zoek naar plaatstaal en profielen in scheepsbouwkwaliteit? Gecoat met een MC primer? Neem dan contact op met De Boer Staal.

> Naar nieuwsoverzicht